Osnovni Pojmovi i česta pitanja partnera:

1. Šta je affiliate program ?
Affiliate program predstavlja formu online internet marketinga, gde sajt koji prosledi novog kupca dobija proviziju. Prosleđeni posetioci sajta na kome se nalazi baner su povezani sa potencijalnom narudžbinom i partnerom na čijem je sajtu link preko specijalnog koda tj. linka.

2. Kolika je zarada ?
Exe Hosting plaća partnerima fantastičnih 25% od kompletirane narudžbine. Kad kažemo "kompletirane" to znači da je neophodno da narudžbina od novog korisnika bude uplaćena na naš račun. Ukoliko dođe do otkazivanja, provizija će biti poništena.

 

 

Webmaster Affiliate program, prvi u Srbiji!
Prvi u Srbiji nudimo eksluzivno webmaster program baziran po principu affiliate programa. Jedina razlika je da zbog našeg pravnog sistema prijavljeni partner tj. affiliate mora biti pravno lice, zbog isplate i PDV-a.

Znači, Exe Hosting webmaster program je pravi izbor za vas ukoliko posedujete sajt ili više sajtova gde možete postaviti exe hosting baner sa vašim specijalnim linkom koji ćete naći u korisničkom servisu u delu za partnere (affiliate).

Vaša zarada je 25% od svakog hosting paketa koji naruči i uplati korisnik koji je došao na exe hosting sajt preko vašeg linka. Takođe, dobićete 200 dinara kao bonus pri prijavi za partnera!

U delu za partnere možete pratiti statistiku u realnom vremenu. Statistika uključuje: koliko je posetilaca kliknulo na vaš link, koliko je narudžbina u fazi obrade, koliko narudžbina čeka uplatu, kolika je trenutna vaša zarada itd.


Napomena: Ukoliko u nekom mesecu budete imali 50+ kompletiranih narudžbina, u tom mesecu biće vam odobreno neverovatnih 30% provizije na sve narudžbine

 

 

Osnovni Pojmovi i česta pitanja partnera:

3. Kako se prijaviti za Exe Hosting webmaster tj. affiliate program ?
Potrebno je da se prvo prijavite kao korisnik Exe Hosting-a (naravno, ne morate kupiti ni jedan paket) ovde, a zatim se prijavite kao partner tj. affiliate iz korisničkog servisa.

4. Da li mogu da kupim preko svog affiliate linka i na taj način da ostvarim popust ?
Ovo nije dozvoljeno, svi partneri koji se ponovo registruju ili kupe preko svog affiliate linka neće dobiti proviziju.

5. Koliki je minimalni iznos koji moram imati na računu kako bi dobio isplatu ?
Minimum je 5000 dinara.

6. Da li mogu sam da napravim banere pošto mi se ponuđeni ne sviđaju?
Naravno, međutim u ovom slučaju otvorite zahtev za podršku i pošaljite vaš baner na odobrenje. Nakon što vam ovo odobrimo moći čete da koristite svoj baner.